Πως λειτουργει

Η Smart Advice, εφαρμογή που έχει υλοποιηθεί από την ITeQ αποκλειστικά για τα Φαρμακεία, εγκαθίσταται σε tablet 10’’ ιντσών, το οποίο τοποθετείται στο ταμείο του Φαρμακείου με ειδική βάση στήριξης σε χρωματισμό που προσελκύει το μάτι του πελάτη.

Όταν ο Φαρμακοποιός καταχωρεί μία πώληση στο σύστημα του με την χρήση bar code, η Smart Advice αυτόματα αναγνωρίζει σχετιζόμενα προϊόντα και υπηρεσίες και προβάλλει την ίδια στιγμή τις προτάσεις του Φαρμακείου, οι οποίες σχετίζονται με το προϊόν που μόλις καταχωρήθηκε προς πώληση.

Ο Φαρμακοποιός δημιουργεί τους δικούς του κανόνες προβολής (είτε μόνος είτε με την βοήθεια των συμβούλων της εταιρείας), με κριτήρια που πληρούν τις δικές του ανάγκες επιλέγοντας από:

  • Bar code
  • Ομάδα ATC
  • Δραστική ουσία
  • Προμηθευτή

Λόγου χάρη, «Όταν καταχωρήσω bar code με δραστική ουσία στατίνη, παρουσίασε στον πελάτη μήνυμα περιεχομένου με πρόταση για συμπλήρωμα διατροφής Q10». Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που στο Φαρμακείο καταχωρείται bar code για την πώληση στατίνης, η Smart Advice θα προβάλει σχετικό περιεχόμενο για την προώθηση του επιθυμητού συμπληρώματος Q10.

Ο Φαρμακοποιός θα μπορεί, στη διάρκεια που επιθυμεί, να ανακτά στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των προβολών και των επιτυχημένων πωλήσεων από κάθε προβολή.

Όταν δεν υπάρχει αντιστοίχιση σχετιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η Smart Advice προβάλλει τις προσφορές του Φαρμακείου, εξασφαλίζοντας υψηλότερες πωλήσεις σε «ξεχασμένους» και εποχιακούς κωδικούς.

Smart Advice © 2017
English