Η Εταιρεία

Home » Η Εταιρεία

Η ITeQ AE ιδρύθηκε το 2007, με στρατηγικό της σκοπό την δημιουργία της μεγαλύτερης ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης και επικοινωνίας στο σύγχρονο Φαρμακείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ITeQ, πρώτη στην Ελλάδα, στα τέλη του 2008 παρουσίασε ολοκληρωμένη λύση για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων και εφημεριών σε οθόνες στο Φαρμακείο, μέσω του Internet. Το δίκτυο, το 2016, αριθμεί περισσότερα από 1.000 φαρμακεία και 1.300 οθόνες σε όλη την Ελλάδα.

To 2012, δημιούργησε το www.ifarmakeia.gr, την Νo1 πλατφόρμα ενημέρωσης για εφημερίες και προσφορές απευθείας από τα Φαρμακεία σε όλη την χώρα. Τον ιστότοπο αυτό και τις αντίστοιχες εφαρμογές iFarmakeia σε Android & IOS χρησιμοποιούν περισσότεροι από 1.000.000 χρήστες ετησίως.

To 2016, η ITeQ εφάρμοσε για 1η φορά στην Ελλάδα την τεχνολογία beacons στις εφαρμογές iFarmakeia (IOS και Android), δημιουργώντας το πλέον καινοτόμο μέσο επικοινωνίας για το Φαρμακείο, επεκτείνοντας τα φυσικά όρια του φαρμακείου κατά περισσότερο από 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στα μέσα του 2016, δημιουργήθηκε η Smart Advice, ως το εργαλείο απόλυτης στόχευσης marketing την ώρα της συναλλαγής. Ένα «έξυπνο» tablet που αναβαθμίζει την εμπειρία του καταναλωτή και αυξάνει τις αυθόρμητες συνδυαστικές πωλήσεις.

Με ενθουσιασμό και συνεργάτες που δεσμεύονται στην εξέλιξη υπηρεσιών με τον Φαρμακοποιό στο επίκεντρο, παρακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες και δημιουργούμε τις απαραίτητες συνθήκες για την αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας για τον πελάτη του σύγχρονου Φαρμακείου.